Страва, як а вразить будь-яку дівчину, а тебе зробить в її очах найвеличнішим кулінаром.
Перш за все, маєш придбати кілограм морозива. Можна в пластикових коробках, а ні, то у вигляді ковбаси в поліетиленовому опакуванні — підійде будь-яке. Хоча знавці стверджують, що найкраще смажиться вітчизняний пломбір без наповнювача, але якщо твоїй дівчині подобається кавове морозиво чи з полуницею, то бери його.

У стані середньої заморозки наліпи із морозива кульок (для цього є спеціальні округлі ложки) або наріж однаковими брусочками, а потім відправляй їх у морозильну камеру, щоб вони стали тверді мов камінь.

Поки твої кульки з брусочками будуть ‘доходити’, візьми кокосову стружку і добре взбий яйця.
В сковорідку налий рафінованої олії і добряче нагрій. Олії має бути достатньо, щоб кульки плавали в ній. Для такої задачі навіть краще підійде фритюрниця.
Достань морозиво із морозильної камери і кожний шматочок спочатку обваляй у кокосовій стружці, потім вмочи у взбиті яйця, потім у кукурудзяні пластівці і знову у яйця. Слідкуй щоб товщина нашої паніровки була достатньо і морозиво не почало танути під час обсмажування.
Смажити наші ‘колобки’ потрібно швидко і на максимальній потужності на протязі 20-30 секунд.
Обсмажене морозиво викладай на тарілку та полий розтопленим чорним шоколадом чи вишневим варенням.
Сама головна таємниця — це смажити швидко, щоб морозиво не встигло розтопитися всередині.
Все, bon appétit!

Інгрідієнти:
Морозиво — 1 кг
Кукурудзяні пластівці — одна пачка
Кокосова стружка — одна пачка
Яйця — 3 шт
Рафінована олія — 400 мл
Шоколад чи варення — декорування

3 thoughts on “Смажене морозиво

  • 29.09.2012 at 9:57 пп
    Permalink

    хи..так значит ты уже здесь?

    Reply
  • 25.05.2013 at 9:54 пп
    Permalink

    Рецепт дiйсно суперовий! Думаю, страва вразить не тiльки будь-яку дiвчину, а й будь-якого бойфренда ;)

    Reply

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *